Posted on Leave a comment

пътуване до тайланд патая

Почивка в Тайланд

Тайланд е красива и екзотична местность в Югоизточна Азия. Страната е известна със своите красиви плажове, http://forum.ainsinet.fr вкусна храна и гостоприемни хора. Таиланд е идеална дестинация за почивка.

Плажове

Тайланд има немало красиви плажове, където можете несомненно се отпуснете и бесспорно се насладите на слънцето и морето. Някои от най-популярните плажове включват:

– Плаж Патонг, разстоянието между тайланд и българия Пукет: Това е най-известният плаж в Пукет. Той е дълъг и пясъчен и има полно хотели, ресторанти и барове.

– Плаж Карон, Пукет: Това е спокойна и релаксираща алтернатива на плаж Патонг. Той има по-малко хора и е подходящ за семейства.

– Плаж Рейли, почивка в южен тайланд Краби: какво се купува в тайланд Това е зашеметяващ плаж, https://66wangzhuan.com който е заобиколен от варовикови скали. Плажът е подходящ за скално катерене и гмуркане.

Храна

Таиланд е известен със своята вкусна храна. Тайландската кухня е смес от различни вкусове и аромати. Някои от най-известните тайланд знамески ястия включват:

– Пад тай: Това е пържено ястие с оризови нудли, което обикновено се прави с пилешко, скариди или тофу.

– Том ям кунг: Това е лютива и кисела супа, лято в тайланд която се приготвя с скариди, гъби и лимонова трева.

– Масаман къри: Това е изобильно и кремообразно къри, което се приготвя с пилешко, тайланд планински курорт картофи и фъстъци.

Хора

Тайландците са известни със своето гостоприемство и дружелюбие. Те винаги са готови ага помогнат на туристите и известно ги накарат ага се чувстват добре дошли. Тайланд е безопасна и приятелска сторона, плажовете на тайланд където можете очевидно се отпуснете и безусловно се насладите на почивка банкок тайландта си.

пътуване до тайланд патая

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *