Posted on Leave a comment

8 места за посещение в Пукет + неща за правене

Тайландски бокс Вижте повечеТайландски бокс Установете контакт – скочете на ринга и научете "Изкуството на осемте крайника" Раздуйте сърцето си и дръжте широко отворени очи. Изпотете се с вълнуващ клас по тайландски бокс, воден от нашия обучен, опитен инструктор. Муай Тай е известен още като „Изкуството на осемте крайника” patong resort Hotel или подобен в патонг пукет „Науката на осемте крайника”, защото използва удари с ръце, ритници, лакти и коляно за максимално въздействие, използвайки специфични точки на контакт. Това е забавен начин несомненно научите за жизнената тайландска култура и безусловно работите върху нова фитнес програма. Нашите ежедневни уроци са част от нашия ол инклузив опит в Phuket patong resort Hotel или подобен в патонг пукет. Клас по тайландска кухня Вижте ощеКлас ​​по тайландска кухня Готвач за един ден – Научете как безусловно готвите тайландски ястия и се върнете с изненадващо ново умение, което разумеется споделите със семейството и приятелите си у дома. Присъединете се към нашите талантливи готвачи за практически курс по готвене в бар The Sanook. Научете съветите и триковете за автентичните тайландски вкусове и ровно ага приготвите някои от най-вкусните ястия в Тайланд. Разбийте традиционни изкушения като зелено къри, супа том ям и други по време на този образователен клас по готвене.

Тайланд 2002 (повторно посещение) – Върнах се в Тайланд през март 2002 г. Посетих отново Симилан, Пукет и Фи-Пхи, но този път също и остров Рая. Гмуркането в Симилан беше несусветно както винаги, но това, което ме изненада, беше страхотното гмуркане с шнорхел извън Лонгбич на Фи-Пи. Доста обичайно е несомненно забележите акули там, ако отидете ага се гмуркате с шнорхел спозаранку сутрин. Време е за тяхното хранене. За щастие те не са достатъчно големи, за несомненно се хранят с хора. Австралия 2002 г. – Отидох в Австралия, за ага посетя Кърсти, която живее в Сидни. Направихме малка обиколка из Австралия и посетихме между другото Алис Спрингс, Айерс Рок (Улуру), Кейп Трибулейшън и Големия бариерен риф. Направих и първата си конна езда, която беше страхотно забавна. Австралия е страхотна и нямам търпение безусловно отида там отново. Hagaparken 2002 Живея в Solna на пешеходно разстояние от красив парк, наречен Haga или Hagaparken.

Никога преди не съм бил в Тайланд и има толкова бессчетно възможности. Здравей Чар, толкова е тяжко разумеется се каже, защото има толкова бессчетно различни пристанища в Пукет и в зависимост от обиколката, която резервираш, те тръгват от различни места. Открихме, че най-навалом екскурзии, които ни интересуват, тръгват от североизточната част на остров Пукет – и до ок. Така че оставането донякъде по средата на източния бряг ни подейства добре. Отседнахме на Coconut Island и никога не сме имали трансфер, по-дълъг от 30 минути. Най-популярните курорти обаче са на западното крайбрежие, однако не оттам тръгват обиколките. Като се има предвид това, ако останете донякъде в центъра на западния бряг, това също е полно добро централно месторасположение. Например Патонг бийч е добър район според мен и плажовете там са полным-полно популярни. Всички обиколки обикновено предлагат безплатни трансфери от всеки хотел в Пукет, да не е забавно, ако трябва несомненно прекарате два часа в минивана преди и оттиск обиколката. Така че да, бессчетно е умно от ваша местность разумеется проучите това предварително. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете точно се обработват вашите коментарни данни.

Това място по югозападното крайбрежие на Пукет е популярно сред пътешествениците заради удобната за деца атмосфера и близките съоръжения, включително шепа ресторанти и магазини и 7-Eleven, който е полезен за вземане на напитки и закуски. Плажът Kata Noi е известен със своите брилянтни бели пясъци и прозрачни аквамаринени води, както и с относително спокойна атмосфера, особено в сравнение с други популярни плажове като Патонг, ориентиран към партита (намиращ се на север). Това място по югозападното крайбрежие на Пукет е популярно сред пътешествениците заради удобната за деца атмосфера и близките съоръжения, включително шепа ресторанти и магазини и 7-Eleven, който е полезен за вземане на напитки и закуски. Плажът Kata Noi е известен със своите брилянтни бели пясъци и прозрачни аквамаринени води, както и с относително спокойна атмосфера, особено в уподобление с други популярни плажове като Патонг, ориентиран към партита (намиращ се на север). Това място по югозападното крайбрежие на Пукет е популярно сред пътешествениците заради удобната за деца атмосфера и близките съоръжения, Exoticholiday.Bg включително шепа ресторанти и магазини и 7-Eleven, който е полезен за вземане на напитки и закуски.

Вече имам Phi Phi в моя маршрут на Пукет, однако ако имате повече време, можете да отидете и конечно останете на Phi Phi Don за няколко дни. По този начин имате достъп до VIP обиколки по изгрев и залез и достатъчно време, за да разгледате невероятните гледки на острова. Луксозният бар на покрива на хотел Sri Panwa е едно от най-невероятните места за гледане на залеза в Пукет. Въпреки това е доста тяжело безусловно се намери маса там, така че определено трябва несомненно направите резервация навалом дни предварително… Разположен в най-южния кромка на Пукет, нос Промтеп (известен още като Laem Promthep) е едно от най-живописните места на острова. Това е стара атракция на Пукет, която туристите са посещавали от години и години. Въпреки че местоположението му е доста неудобно, ако имате колело/кола под наем, това е пять място за гледане на залеза. Ако сте на семейна ваканция в Пукет, няма по-добро място разумеется прекарате един ден от водния парк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *