Posted on Leave a comment

В ерата на мореплаването и търговията

Патонг Бийч е известен със своя шумен нощен брюхо и постоянни купони. Насочете се към плажовете Nai Thon и Mai Khao Beach за пясъчни ивици, непокътнати от съвременните разработки. Посегнете небето на експедиция с парапланер или карайте дълга дървена ладья возле бреговата линия. Сложете чифт очила и плавници и се потопете под водата на офшорна експедиция за гмуркане. Разходете се с тук-тук във вътрешността, за несомненно видите някои от впечатляващите религиозни обекти на Пукет. Просто нареченият Голям Буда оправдава заглавието си, издигайки се на 148 фута (45 метра) над хълмовете Накерд. Насладете се на момент на покой край Wat Chalong, живописен храм, който съдържа 36 резби на Буда. До Пукет може да се стигне чрез вътрешни полети от Банкок или с автобуси на дълги разстояния от големите градове в Тайланд. Сезонът на мусоните, между юни и октомври, вижда по-малко туристи, посещаващи острова, однако прави моретата по-малко привлекателни. Посетете Пукет между ноември и февруари за най-доброто плажно време и за ага се присъедините към тълпи от други посетители на грандиозното крайбрежие.

Чианг Май, оживен град, разположен в планините на северен Тайланд, се използва от полно туристи, за ага изследват красивите пейзажи и планинските племена вблизи района. Градът е и културно значим, където съжителстват модерни и исторически пукет тайланд цениски традиции и архитектура. Градът е построен на мястото на древното кралство Лана. Той запазва старинния си чар, като същевременно включва модерна зодчество и естествена краса. Wat Phra Sing, Mon Jam и Art in Paradise са най-известните атракции в Чианг Май. Тези атракции са с най-висок рейтинг в Чианг Май и привличат полным-полно туристи. Най-добрите атракции на Чианг Май включват нощно сафари, разглеждане на храмовете и наслаждаване на лазерното светлинно шоу. За конечно изпитате начина на брюшко на местните жители, можете разумеется посетите занаятчийското село и племенното село. Този красив район предлага невпроворот други предимства, включително пазаруване и дегустация на местни изкушения. Патая се намира на източното крайбрежие на Тайландския бухта. Този курортен град е известен със своите красиви плажове, водни паркове и природна краса. Има и древни храмове. Този екзотичен остров е идеалното място за любителите на приключенията и ентусиастите на купона. Светилището на истината и Wat Phra Kho Yai са едни от най-популярните атракции в Патая. Много други места привличат туристи от цял ​​свят, включително Mimosa Pattaya и Wat Phra Kao Yai. Това място е эдем за тези, които обичат спокойните плажове и красивите палмови горички. Има бессчетно неща за правене в Патая. Има невпроворот неща за правене в Патая. Можете разумеется пазарувате, конечно се насладите на нощния брюшко и безусловно опитате местната кухня. Можете също така ага се насладите на развлекателни дейности, докато сте на почивка. Почти невъзможно е несомненно се види цял Тайланд. Все още можете безусловно изживеете Тайланд, ако впукет в тайланд маршрута си. Пазете се и се наслаждавайте!

Колко багажа мога несомненно регистрирам за моя полет до Пукет? Можете несомненно резервирате билет само за ръчен багаж или конечно се възползвате максимално от нашия щедър допустим багаж. Ако изберете икономичен стандарт или един от нашите пакети на British Airways Holidays, всеки пътник може конечно регистрира чанта с тегло до 23 кг – в допълнение към ръчна чанта, калъф за лаптоп или друга малка чанта. Семейства, пътуващи във всяка каюта с по-малки деца, могат също да регистрират едно столче за кола и една напълно сгъваема количка. Прочетете повече за допустимия багаж за деца. Ако летите в нашата бизнес кабина, можете несомненно регистрирате две чанти с тегло до 32 кг всяка. Прочетете нашето ръководство за багаж за пълни подробности. Защо разумеется летите с British Airways до Пукет? Открийте изключително обслужване от момента, в който резервирате. Летете само с ръчен вещи и можете ага носите две чанти безплатно. Изберете нашата опция за чекиран багаж и можете да пътувате с ръчен багаж и чанта от 23 кг, регистрирани в багажното отделение, най добрите хотели пукет както и несомненно се насладите на безплатен избор на място 24 часа преди полета. На борда ще намерите HEPA-филтриран въздух, качествен кетъринг на борда и топло, уникално британско посрещане.

Ако търсите оживен нощен брюхо или отлично пазаруване, Патонг е мястото, където да отидете. Ресторанти, барове, нощни клубове, местни пазари и големи търговски центрове. Докато голяма част от Пукет е мило спокойна, Патонг е мястото, където е действието. Пукет разполага с изобилие от заведения за хранене, от проста улична храна до всепризнати международни ресторанти. Ако обичате разумеется ловите риба, вие сте на правилното място, тъй като това е основната храна на острова и невпроворот от местните ястия обикновено са на рибна основа. Вие обаче не сте ограничени в избора си и в зависимост от това в коя част на острова сте отседнали, имате добри шансове безусловно намерите кухня от почитай всеки регион на света. Не само има набор от места за настаняване, от които можете безусловно избирате, подходящи за всеки бюджет, однако има и редица красиви кооперации или частни вили с басейн на острова, някои от които предлагат спираща дъха гледка към морето и планината.

Въпреки че курортните градове обикновено могат ага се похвалят с по-подобрена инфраструктура от околните райони, тези разработки обикновено представляват високи разходи за местните власти и данъкоплатците. Преразпределянето на държавни средства за субсидиране на инфраструктура и данъчните облекчения за фирмите пренасочва наличното финансиране към местните образователни и здравни услуги. Освен това курортните градове обикновено нямат динамични икономики, което води до прекомерна зависимост от една индустрия. Икономическата зависимост от туризма поставя особени предизвикателства пред курортните градове и местните жители предвид сезонния норов на пазара на труда в някои райони. Местните жители на курортните градове са изправени пред несигурност на работата, трудности при получаване на обучение, медицински помощи и логовище. Преходи: Планиране, обслужване и местно правление в курортните общности на Британска Колумбия (PDF) (Доклад). Vol. 1: Проект за най-добри практики. Правителство на Британска Колумбия. Крю, Катрин. „Хотелът на Чандлър Сан Маркос: Въздействието на курорта върху провинциален град.” Journal of Urban Design 16.1 (2011): 87-104. Премиер за академично търсене. TATOĞLU, ас. EKREM и др. Корча, Первер. „Възприятията на жителите за туризма в курортен град.” Науки за свободното време 20.3 (1998): 193. Academic Search Premier. Програма на ООН за околната окружение. Клайн Лайхман, Абигейл (6 юни 2011 г.). „Превръщане на Ейлат в приоритетен курорт”. Израел 21c Innovation News Service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *