Posted on Leave a comment

Zegelringen Kopen? Shop Hier Zegelringen Dames

De steen maat is 11x9mm, en u kan kiezen uit diverse tinten blauw, alswel andere stenen als Jaspis (groen), Onix (zwart), Carneool (rood) of Carneool lagensteen (Lila). Deze ringen hebben meestal een plat oppervlak, dat bekendstaat als het “zegelvlak,” waarop het zegel of embleem is gegraveerd. Herenring, voorzien van een lichte blauwlagensteen met een full wapengravure.

U ontvangt de stevige zilveren ring in geschenkverpakking. Zegelringen voor vrouwen zijn meestal wat kleiner dan die voor mannen. Doordat de ringmaat van een dames zegelring meestal kleiner is, is de zegelsteen automatisch ook minder groot. De prachtige minimalistisch vormgegeven moderne zegelringen van het merk Parte di Me en Ana Haie zijn het bekijken meer dan waard. In deze ringen zie je bijzondere combinaties van verschillende materialen als zilver en goud terug, maar ook roestvast staal komt erin voor. Ontdek onze collectie bijzondere zegelringen en kies voor een zeer persoonlijk sieraad.

Dit worden dan ook wel graveerringen genoemd, gezien er ruimte is voor een schitterende handgravure. We hebben een heel erg handig artikel geschreven over hoe je jouw ringmaat kunt meten. Super fijn en zo weet je zeker dat jouw zegelring gaat passen! Wij graveren jouw ring met heel veel liefde speciaal voor jou in ons eigen atelier. Hierdoor ontvang jij altijd een uniek merchandise én heb je ‘m super snel in huis!

Verwen jezelf daarom met deze mooie ring en draag hem met plezier. Voorbeeld van een zegelring met een blauwlagensteen, gegraveerd met volledig familiewapen. De prijzen zijn indicatief en exclusief de steen gravure, er wordt altijd gewerkt met een offerte voor de juiste ringmaat en de gravure van uw wapen of monogram in de steen.

Wanneer zilveren zegelringen een effen oppervlak hebben worden dit ook wel graveerringen genoemd, gezien er ruimte is voor een indrukwekkende gravure. Een zilveren zegelring komt trendy en strak over, tegenover een klassieke gouden zegelring. Daarbij ligt de prijs van een zilveren zegelring dames ook vele malen lager dan een gouden zegelring.

Deze betoverende sieraden voegen een vleugje verfijning toe aan jouw look. Met een onmiskenbare focus op hoogwaardige https://www.thesugarstand.com/categorie-produit/zegelring-dames/ materialen en vakmanschap, biedt onze collectie zegelringen een eigentijdse en veelzijdige uitstraling.

eigentijds mannequin, onze zegelringen stralen ambachtelijk vakmanschap en verfijnde smaak uit. Kies nu jouw perfecte zegelring en voeg een persoonlijk tintje toe aan je stijl.

Zo heb je een zwarte zegelring dames en zegelring dames blauw, bijna iedere kleur is mogelijk. Om uw dames zegelring helemaal uw eigen te maken kunt u ervoor kiezen deze te laten personaliseren door middel van een handgravure. Hier kan de handgraveur bijvoorbeeld uw initialen in een sierlijke wijze in elkaar laten overlopen. Ook kiest men er soms voor om het familiewapen te laten graveren in een dames zegelring. Gravures in dames zegelringen zijn mogelijk op zegelringen zonder zegelstenen (graveerringen) en op dames zegelringen met een lagensteen zegelsteen. Een zegelring voor dames kan vervaardigd worden in 925 zilver of in 14-karaat goud.

Een zegelring voor een dame is een aantal opzichten anders dan een zegelring voor een heer. Niet alleen kiezen dames vaker een ander model ring, maar ook de kleur van de steen wordt vaak anders gekozen. Dameszegelringen met een familiewapen verschillen ook van herenzegelringen; hetzelfde familiewapen wordt op een andere wijze gegraveerd voor een dame dan voor een heer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *